Tips på hundmagasin och bloggar

Intresset för hundmagasin och bloggar har blivit allt större under de senaste åren, vilket tydligt syns på marknaden i och med att utbudet har växt enormt. Ett bra tips på ett omtyckt hundmagasin är Nya Härliga Hund som har utsetts till den bästa av sitt slag i Sverige. I Härliga Hund tas alla stora nya nyheter upp om hundar och läsaren får ta del av inspirerande tips om vardagslivet med en hund i hemmet. Dessutom kan man läsa om relationer mellan ägare och hundar, inlärningspsykologi och modiga djurs öden.

Tips för alla hundälskare

För de yngre läsarna är tidningen Pets ett bra alternativ om man tycker om hundar. Tidningen är fylld med berättelser, tips och läsarnas egna frågor. Varje nummer innehåller dessutom gulliga posterbilder på hundar, nervkittlande tipsutlottningar och spännande tester. Har man däremot en jakthund i huset är hundmagasinet Min Jakthund ett bra alternativ. Här delar nämligen experter ut tips på hur man dresserar en lydig jakthund, samtidigt som man får ta del av jägares egna berättelser. Min Jakthund har en egen veterinär som svarar på aktuella frågor i varje nummer och som jägare får man information om de senaste produktnyheterna.

När det kommer till bloggar med hundar i fokus är utbudet gränslöst på en internationell nivå. På den svenska marknaden är för tillfället Vouges Dogblog den största och mest lästa hundbloggen. Vouges Dogblog handlar om hur vardagen med en hund ser ut och delar ut tips på allt från hunduppfödning till mode för djur. Exempel på övriga omtyckta hundbloggar är Hundvardag, där ägarna Jennifer och Evelina ger dagliga förslag på hundgodis, aktivering och hundschampo. IsolasHjärtan är en hundblogg som drivs av Emeli, vars största dröm är att öppna en kennel. Speciellt för bloggen är att man som läsare får tips på aktuella reportage inom hundvärlden och får ta del av fantastiska bilder.